En...jpg


Hobro Bygg AS ble etablert i 1987 som tømrerbedrift, men har i gjennom årenes gang blitt modernisert i takt med kundenes ønsker og behov. Hobro Bygg fremstår idag som spesialister på alt innen rehabilitering av bygg, med eget moderne blikkenslagverksted og nå også snekkerverksted.


Selskapet har sentral godkjenning kl. 2 og er godkjent av Mesterbrevnemda, medlem av Brannstopp-Kjeden og er sertifisert for våtromsarbeid kl. 2 gjennom Fagrådet for våtrom (FFV).

Mot det private markedet er tekking av boligtak med alt tilhørende arbeid som blikk, beslag etc, blitt vår nisje. I tillegg til dette utfører vi alt av tømrer- og snekkerarbeide som utskifting av paneler, dører og vinduer, legging av gulv, spesialproduksjon, montering av kjøkken/bad, garderober, barer og mye mer. Vi har gode samarbeidpartnere andre innen forskaling/støping, elektrikere, rørleggere og graveentrepenører.


Det er et mål at alle våre medarbeidere skal yte optimalt for våre kunder, og deres investeringer, gjennom effektivisering, faglig kompetanse og resultat. For å nå våre mål stiller vi strenge krav til oss selv, våre målsettinger og valg av leverandører.